Surfing QUESTIONS AND ANSWERS About This Prowess

Before surfing questions and answers, let us introduce you this.

🔴This is the Prowess of Matt, his passion, his purpose, his goal in life: Surfing 🏄‍♂️

🤙🏻Matt is a surfer teacher and plays the League of Prowess Entertainment Season One⭐️

🤙🏻He only has one thing in mind, surfing. We wanted to interview him and do some surfing questions and answers. So, we travelled to Cornwall to meet him and experience his Prowess. How he focuses on his Prowess, how he develops his Prowess and how he tries to reach a high level in his Prowess. He also gave us some surfing lessons for beginners.

www.letsprowess.com/homepage?? CLICK, What is Let’s Prowess. 
www.letsprowess.com/entertainment/??CLICK, L.et’s P.rowess E.ntertainment (L.P.E) Season ONE League 
www.letsprowess.com/competition/??CLICK, L.et’s P.rowess C.ompetition (L.P.C) Events
STARTING FROM SCRATCH??CLICK, You may be interested in this article.
LET’S PROWESS COMMUNITY ????WHAT IS YOUR PROWESS? Let’s Prowess ✨L.P✨Comment in the Community.
?LET’S PROWESS the BRAND that identifies and defines YOU.

We picked up this surfing questions and answers because we have been releasing the content of Matt these days.

✨The Prowess of Matt✨

✨His Prowess : Surfing 🌊🏄✨

VOTE FOR HIM here: https://letsprowess.com/entertainment/


FIRST EXPERIENCE:

In this video we travel to Newquay to find Matt and do lets prowess. The first thing Matt wants to teach us is how to stand up and pop on the board without water. Here you can find 3 vital tips before starting to surf:


SECOND EXPERIENCE: 

In this video, Matt shows us surfing fitness and stretching before going into the water. He says that the stretches are very important to avoid injuries:


Remind you the banner of Matt and Alejandro. Here to vote letsprowess.com/entertainment/

 

https://www.instagram.com/letsprowess/


   

https://www.facebook.com/letsprowessofficial/


    

https://www.youtube.com/c/LetsProwess


   

 https://twitter.com/letsprowess?lang=es


https://letsprowess.com/profile/register/

 🔴THE STREAMING SURFING HISTORY HIGHLIGHTS🏄

✨The Prowess of Surfing✨| Let’s Prowess Biography

WITH ALL THIS SAID ☺️

We have collected social media LET’S PROWESS COMMUNITY internet surfing questions, and MATT ANSWERS.

1- Can surfing kill? 

Answer: Not really.

2- How many calories does surfing burn?

Answer: More than having sex.

3- How many surfing deaths a year?

Answer: Maybe a few, you always keep the awareness on mind when you surf and no problem my friend.

4-How many surfing deaths at mavericks?

Answer: No idea, but I heard is a dangerous place to surf.

5-How many hours surfing to be stand up?

Answer: In a whole day you can make it.

6- Are surfing snails real?

Answer: XDDDD, what do you think?

7-Are surfing lessons worth it?

Answer: My lessons yes, the other teacher lessons don’t think are worth it.

8- Where did surfing originate?

Answer: Look at the streaming video because I can’t remember being honest.

9- If you are surfer, do you catch a girl everyday?

Answer: XDDDD not always.

10-Are surfing lessons necessary?

Answer: YES.


WITH THE NEXT PICTURES YOUR MIND CAN TRAVEL TO THE SURFING PAST

LET’S PROWESS: The social network with more attraction where you can share your true passions, desires, goals with entertainment and competition.

🔵L.P.E ✨L.et’s P.rowess E.ntertainment✨: League of Prowess, people with different Prowess (different Passions, different Purposes, different Goals) already interviewed play in an Online League Worldwide. The audience vote his or her favourite guy @letsprowess
The winner has the bonus of 1000 pounds!!!  This is the SEASON ONE ⭐️ recorded during last year. Go to the website and sign up to play SEASON TWO ⭐️⭐️

✨The Passion of Surfing ✨
✨The Prowess of Surfing✨
5 Comments
  1. Reply Sousa
    Sousa November 25, 2018 at 1:15 pm

    🏄🏼‍♂️

  2. Reply Jansen
    Jansen November 25, 2018 at 1:08 pm

    Funny answers great guys

  3. Reply Alfie Jhon
    Alfie Jhon November 25, 2018 at 12:53 pm

    Awesome thanks buddy for the answers

  4. Reply Alena Lordanou
    Alena Lordanou November 25, 2018 at 12:48 pm

    looool it’s best post

Leave a reply